INFORMASJON FOR BESØKENDE

EN MØTEPLASS FOR BRANSJEFOLK
Utstillerne på messa har tilbud innenfor mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy emballasje og mer.

De besøkende er innehavere, daglig ledere, driftsledere, kjøkkensjefer, restaurantsjefer, hovmestere, kokker, kantinebestyrere, hotellsjefer, husøkonomer fra institusjoner, serverings- og overnattingsbedrifter. Det vil være en egen avdeling for alkoholholdig drikke sentralt plassert i messehallen.

Skolegrupper på messene
Er du i gang med en utdanning og vurderer karriere i matbransjen?

Vi inviterer elever i videregående skole i regionen, til å møte bransjen under landsdelens største fagmesse innen matbransjen. Årets sjømatkokk og lærligekonkurranse vil foregå samtidig som messen.

Tidsrommet torsdag 16.september kl. 10.00-12.00 er satt av til skoleelever.
Påmelding av skolegrupper sendes til bergen.kokk@gmail.com.
Vi ønsker navn på skole og antall elever. 

Grieghallen i Bergen
15. – 16. september 2021

Åpningstider
Onsdag 15. kl 10 – 18

Torsdag 16. kl 10 – 16
(Alkoholavdeling åpner kl 11.00 begge dager)

Sted
Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Messehotell/NM hotell:

Informasjon kommer

Arrangør

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
www.messeselskapet.no
Ida Hodt
ida@messeselskapet.no