Takk for årets El i Midt messe! Det blir ny messe 29. – 30. mars 2023.
Sett av datoen i kalenderen – mer informasjon kommer!

VELKOMMEN TIL EL I MIDT

6. - 7. april 2022 - E.C Dahls Bryggeri

Previous
Next

MESSEN STARTER OM:

Dager
Timer
Minutter

Trondheim
E.C Dahls Bryggeri
6. – 7. april 2022

Åpningstid: 
6. april 10-17
7. april 10-14

Det er gratis inngang, mat og gode parkeringsmuligheter.

Er du elektroinstallatør eller tavlebygger? Jobber du med automasjon, elektrofaglinjer eller annet innenfor elektromarkedet? Besøk El i Midt 2022!

Her får du kunnskap om fremtidsrettede produkter, muligheten til å bli enda mer innovativ og bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden. Arrangementet har et bredt faglig fokus, og du vil møte alle de store elektrogrossistene og deres leverandører. Vår målgruppe for messen vil være firma som elektroinstallatører, tavlebyggere, automasjon, elektrofaglinjer og andre relaterte innenfor elektromarkedet.

Målet med arrangementet er å løfte kunnskapen om hva som finnes av fremtidsrettede produkter. Dette for å få vår bransje til å bli mer innovative ovenfor våre sluttkunder. I tillegg vil et stort felles arrangement bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden. Ved å samle alle de store elektrogrossistene og deres leverandører vil det bli et bredt faglig innhold på messen.

Vi følger rådene fra myndighetene, og iverksetter eventuelle smittevernstiltak som vil være nødvendige for å gjennomføre på en trygg og forsvarlig måte.

Her finner du messen:

Parkering
Kjør inn via Stiklestadveien, gjennom porten til gamle EC Dahls og følg veien rundt til parkerings plassen.

Ønsker du å motta nyhetsbrev om EL i Midt?