FAGMESSEN 2019

Grighallen, Bergen

25. - 26. september

Grieghallen i Bergen
25. – 26. september 2019

Åpningstider
Onsdag 25. kl 10 – 18
Torsdag 26. kl 10 – 16
(Alkoholavdeling åpner kl 11.00 begge dager)

Gratis inngang for bransjefolk
Registrering ved inngang  

VELKOMMEN TIL VESTLANDETS STØRSTE BRANSJETREFF!

Vi har gleden av å invitere til stor fagmesse for storhusholdning i Grieghallen i Bergen 25. – 26. september 2019.

  • En unik mulighet til å oppdatere seg, gjøre gode avtaler og treffe mange bransjefolk på kort tid!
  • På messa møter du et meget bredt utvalg av leverandører fra hele landet!
  • Egen øl-, vin- og brennevinsavdeling!
  • Årets sjømatskokk og ASKO Servering Bergen cup for lærlinger!
EN MØTEPLASS FOR BRANSJEFOLK

De besøkende er innehavere, daglig ledere, driftsledere, kjøkkensjefer, restaurantsjefer, hovmestere, kokker, kantinebestyrere, hotellsjefer, husøkonomer fra institusjoner, serverings- og overnattingsbedrifter. Dersom du er leverandør til storhusholdningsbransjen, bør du benytte sjansen til å delta på denne messen for å møte aktuelle kunder fra Vestlandet. Det vil også være en egen avdeling for alkoholholdig drikke sentralt plassert i messehallen. Vi anmoder at påmeldte utstillere inviterer egne kunder og forretningsforbindelser til å besøke messen.

Konkurranser

Årets sjømatskokk og ASKO Servering Bergencup for lærlinger arrangeres under messa.
Konkurransene vil foregå inne på messeområdet. Les mer om Årets sjømatkokk her

Skolegrupper på messene

Er du i gang med en utdanning og vurderer karriere i matbransjen?

Vi inviterer elever i videregående skole i regionen, til å møte bransjen under landsdelens største fagmesse innen matbransjen.
Årets sjømatkokk og lærligekonkurranse vil foregå samtidig som messen.

Tidsrommet torsdag 26.september kl. 10.00-12.00 er satt av til skoleelever. 
Påmelding av skolegrupper sendes til bergen.kokk@gmail.com.
Vi ønsker navn på skole og antall elever. Frist for påmelding er 11. september.

Norgesmesterskap i kokkekunst og servitørfag

NM i kokkekunst og servitørfag arrangeres i Bergen under storhusholdningsmessen A La Carte 2017 den 28. og 29. september. Tidsplan for dette finner du her. Oppgaven og mer informasjon om NM finner du her

Presentasjon av deltagere og annen informasjon finner du også på facebookarrangementet her.

Grieghallen i Bergen
25. – 26. september 2019

Åpningstider
Onsdag 25. kl 10 – 18
Torsdag 26. kl 10 – 16
(Alkoholavdeling åpner kl 11.00 begge dager)

Gratis inngang for bransjefolk
Registrering ved inngang  

Sted

Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Messehotell:

Scandic Ørnen

Bestilling:
www.scandichotels.com, velg Ørnen og legg inn bookingkode: BMES240919
Priser:
1490,- for standardrom 1 person
1690,- for standardrom 2 personer

Bestillingsfrist:  10.08.19

Arrangør

Norske Kokkers Landsforening – Bergen

Teknisk arrangør

MESSESELSKAPET AS
Kjøpmannsgata 8, 7013 Trondheim
Tlf: 73 80 97 47
ida@messeselskapet.no
www.messeselskapet.no