FAGMESSEN 2019

Grighallen, Bergen

25. - 26. september

INFORMASJON FOR BESØKENDE

EN MØTEPLASS FOR BRANSJEFOLK

Utstillerne på messa har tilbud innenfor mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy emballasje og mer.

De besøkende er innehavere, daglig ledere, driftsledere, kjøkkensjefer, restaurantsjefer, hovmestere, kokker, kantinebestyrere, hotellsjefer, husøkonomer fra institusjoner, serverings- og overnattingsbedrifter. Det vil være en egen avdeling for alkoholholdig drikke sentralt plassert i messehallen.

Skolegrupper på messene

Er du i gang med en utdanning og vurderer karriere i matbransjen?

Vi inviterer elever i videregående skole i regionen, til å møte bransjen under landsdelens største fagmesse innen matbransjen.
Årets sjømatkokk og lærligekonkurranse vil foregå samtidig som messen.

Tidsrommet torsdag 26.september kl. 10.00-12.00 er satt av til skoleelever. 
Påmelding av skolegrupper sendes til bergen.kokk@gmail.com.
Vi ønsker navn på skole og antall elever. Frist for påmelding er 11. september.

Grieghallen i Bergen
25. – 26. september 2019

Åpningstider
Onsdag 25. kl 10 – 18
Torsdag 26. kl 10 – 16
(Alkoholavdeling åpner kl 11.00 begge dager)

Sted

Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Messehotell:

Scandic Ørnen

Bestilling:
www.scandichotels.com, velg Ørnen og legg inn bookingkode: BMES240919
Priser:
1490,- for standardrom 1 person
1690,- for standardrom 2 personer

Bestillingsfrist:  10.08.19

Arrangør

Norske Kokkers Landsforening – Bergen

Teknisk arrangør

MESSESELSKAPET AS
Kjøpmannsgata 8, 7013 Trondheim
Tlf: 73 80 97 47
ida@messeselskapet.no
www.messeselskapet.no