Trondheim

23. – 24. september

INFORMASJON FOR BESØKENDE

EN MØTEPLASS FOR BRANSJEFOLK

De besøkende er innehavere, daglig ledere, driftsledere, kjøkkensjefer, restaurantsjefer, hovmestere, kokker, kantinebestyrere, hotellsjefer, husøkonomer fra institusjoner, serverings- og overnattingsbedrifter. Dersom du er leverandør til storhusholdningsbransjen, bør du benytte sjansen til å delta på denne messen for å møte aktuelle kunder fra Midt-Norge. Det vil også være en egen avdeling for alkoholholdig drikke sentralt plassert i messehallen.

NORGESMESTERSKAP I KOKKEKUNST OG SERVITØRFAG

NM i Kokkekunst og servitørfag arrangeres for 6. gang i Trondheim under storhusholdningsmessen MENY 2020.
NM i Kokkekunst er en individuell konkurranse der vinneren i 2020 går videre til «Veien til Årets Kokk og Årets Kokk 2021».

Les om den nye konkurranseformen til NM i kokkekunst fra 2020 her.
Her er tidligere vinner av NM i kokkekunst.

E.C Dahls Bryggeri
23. – 24. september

Åpningstider:
Onsdag 23. kl. 10 – 17
Torsdag: 24. kl. 10 – 15.30

Gratis inngang og parkering!

Sted

E.C Dahls Bryggeri
Strandveien 71
7042 Trondheim

Messehotell/NM hotell:

Scandic Nidelven og Scandic Bakklandet er våre NM- og messehotell.
Her kan du bestille rom til fordelaktige priser.

Scandic Nidelven:
Enkeltrom :        kr. 1310,- p p
Dobbeltrom:      kr. 1510,- pr. rom

Scandic Bakklandet
Enkeltrom :        kr. 1290,- p p
Dobbeltrom:      kr. 1490,- pr. rom

Bruk bestillingskode BNMI220920.
Rom må bestilles innen 8. september 2020 for å få denne avtaleprisen.
Kan bestilles på følgende måter:

Arrangør

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
Tlf: 73 80 97 47
ida@messeselskapet.no
www.messeselskapet.no