Utleieprodukter

Tips om innredning

Hvordan møblere
Hvordan standen møbleres og innredes har direkte påvirkning på hvordan responsen fra de besøkende blir. På informasjonsmesser og mindre messestander anbefaler vi høye møbler i form av ståbord og barkrakker. Det er enkle og funksjonelle møbler som gjør at du lett kommer i kontakt med forbipasserende.

Tepper
Gulvet i hallene ser sjeldent bra ut. Kvaliteten på standen heves betraktelig ved teppelegging. Vi anbefaler også mørke tepper i form av svart eller blå. Lyse tepper er vanskelig å holde rene ved stor trafikk og blir fort mindre pene.

Bruk nok lys
For lite lys ødelegger enhver stand, uansett hvor fint innredet den ellers måtte være. Man tror gjerne at det generelle bakgrunnslyset i hallene er godt nok. Dette er en vanlig feiltakelse dere bør unngå.

Farge på veggene gir det lille ekstra
Farge på messeveggene gir standen oppmerksomhet og bidrar til å skille dere ut fra andre utstillere. Vi tilbyr også ulike former for rollups og profileringsvegger for de som ønsker mer skreddersøm.

Spesielle behov
Dersom dere har spesielle ønsker som går ut over møbler og innredning vi har som standardprodukter, gjør vi vårt ytterste til å etterkomme dine ønsker. Vi kan tilpasse og endre utstyr vi allerede har, eller skaffe det dere ønsker.

Langtidsleie
Dersom du har behov for å leie utstyr over en lengre tidsperiode er dette fullt mulig.

Nye tidsriktige møbler
Vi tilbyr ett nytt og moderne møbelsortimentet til utleiebruk. Møblene er valgt ut og spesialprodusert for å stå til hverandre og være funksjonelle på messer og konferanser.