Takk for årets El i Nord messe i Bodø! Det blir ny messe 18. april 2023.
Sett av datoen i kalenderen – mer informasjon kommer!

VELKOMMEN TIL EL I NORD BODØ

26. april 2022 - Bodø Spektrum

Utstillere og produkter

Previous
Next

MESSEN STARTER OM:

Dager
Timer
Minutter

Bodø Spektrum
26. april 2022, kl 1o-16

Det er gratis inngang og mat og gode parkeringsmuligheter.

Er du elektroinstallatør eller tavlebygger? Jobber du med automasjon, elektrofaglinjer eller annet innenfor elektromarkedet? Besøk El i Nord Bodø!

Her får du kunnskap om fremtidsrettede produkter, muligheten til å bli enda mer innovativ og bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden. Arrangementet har et bredt faglig fokus, og du vil møte alle de store elektrogrossistene og deres leverandører. Vår målgruppe for messen vil være firma som elektroinstallatører, tavlebyggere, automasjon, elektrofaglinjer og andre relaterte innenfor elektromarkedet.

Målet med arrangementet er å løfte kunnskapen om hva som finnes av fremtidsrettede produkter. Dette for å få vår bransje til å bli mer innovative ovenfor våre sluttkunder. I tillegg vil et stort felles arrangement bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden. Ved å samle alle de store elektrogrossistene og deres leverandører vil det bli et bredt faglig innhold på messen.

Vi følger rådene fra myndighetene, og iverksetter eventuelle smittevernstiltak som vil være nødvendige for å gjennomføre på en trygg og forsvarlig måte.

Her finner du messen:

Parkering

Ønsker du å motta nyhetsbrev om EL i Nord Bodø