Vi retter en stor takk til alle bransjekollegaer som var med på å gjøre VA Messene 2022 til et rekordår!

Årets messerunde har gått over all forventning og satt ny besøksrekord for bransjetreffet. Her har vi fått glede og nytte av gode samtaler, nettverksbygging og ikke minst faglig påfyll.

Vi håper årets arrangement stod til forventningene, og at dere hjelper oss med å bli bedre ved å legge igjen en besøksevaluering (lenke sendt på SMS). Planleggingen av neste års arrangementer er allerede i gang og vi gleder oss stort til å samle bransjen igjen i 2023!

Vi håper også at dere følger oss videre gjennom våre sosiale medier:

Previous
Next

VVP inviterer alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig til årets store bransjetreff! Få med deg relevante foredrag og en stor fagmesse.

Her treffer du de viktigste bedriftene i bransjen og du ser de beste og nyeste produktene og løsningene. Alt du trenger er samlet under ett tak.

Hovedformålet med arrangementene er å skape regionale møtesteder for bransjen over hele landet. Her får du presentert ny kunnskap, de siste nyhetene innen produkter og teknikk og fagsamtaler med dine leverandører. Ikke gå glipp av muligheten til nettverksbygging og hyggelig fagprat. Vi byr på frokost, lunsj og ettermiddagsnack. Gratis inngang for alle forhåndsregistrerte bransjefolk.

Vi følger rådene fra myndighetene, og iverksetter eventuelle smittevernstiltak som vil være nødvendige for å gjennomføre på en trygg og forsvarlig måte.

Her finner du messen:

MESSEN STARTER OM:

Dager
Timer
Minutter

Åpningstid: 
Tirsdag 14. mars

Det er gratis inngang og mat og gode parkeringsmuligheter.

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
www.messeselskapet.no
info@messeselskapet.no

Ønsker du å bestille standplass?
Klikk her

Ønsker du å motta nyhetsbrev om VA Messene?