VELKOMMEN TIL MENY 2022

Trondheim 28. – 29. september 

Utstillere og produkter

Det er en glede å ønske alle utstillere, kolleger og andre bransjefolk velkommen til den åttende Menymessa i Trondheim.

  • En unik mulighet til å oppdatere seg, gjøre gode avtaler og treffe mange bransjefolk på kort tid!
  • På messa møter du et meget bredt utvalg av leverandører fra hele landet!
  • Egen øl/vin/brennevinsavdeling!
  • NM i Kokkekunst, NM i Servitørfaget arrangeres under messedagene

Utstillerne på messa har tilbud innenfor mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy emballasje og mer.

Er du innehaver, daglig leder, driftsleder, kjøkkensjef, restaurantsjef, hovmester, kokk, kantinebestyrer, hotellsjef, husøkonom eller ansatt i institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift. Da er dette arrangementet for deg! Det vil være en egen avdeling for alkoholholdig drikke sentralt plassert i messehallen.

Konkurranser i verdensklassen

NM i Kokkekunst, NM i Servitørfaget arrangeres også under messedagene, noe som for mange er et av høydepunktene. Norske Kokkers Landsforening Trondheim er arrangør av konkurransene for NKL sentralt.
Les mer her.

LokalMat på Menymessen 2022!

Som første region i Norge har Trondheim – Trøndelag i 2022 fått status som European Region of Gastronomy.

Derfor har vi for første gang i år en egen avdeling med LokalMat-produsenter fra hele Trøndelagsregionen representert på Menymessen.

En møteplass for bransjefolk

De besøkende er innehavere, daglig ledere, driftsledere, kjøkkensjefer, restaurantsjefer, hovmestere, kokker, kantinebestyrere, hotellsjefer, husøkonomer fra institusjoner, serverings- og overnattingsbedrifter. Dersom du er leverandør til storhusholdningsbransjen, bør du benytte sjansen til å delta på denne messen for å møte aktuelle kunder fra Midt-Norge. Det vil også være en egen avdeling for alkoholholdig drikke sentralt plassert i messehallen.

Vi følger rådene fra myndighetene, og iverksetter eventuelle smittevernstiltak som vil være nødvendige for å gjennomføre på en trygg og forsvarlig måte.

MESSEN STARTER OM:

Dager
Timer
Minutter

Tapperiet – E.C. Dahls Bryggeri
28. – 29. september

Åpningstider
Onsdag 28. kl. 10 – 17
Torsdag: 29. kl. 10 – 15.30

Det er gratis inngang og parkering, men denne gangen må alle besøkende være forhåndspåmeldt.

Sted
Tapperiet – E.C. Dahls Bryggeri
Strandveien 71
7042 Trondheim

Arrangør

Teknisk arrangør
MESSESELSKAPET AS
Dronningensgate 12, 3. etasje,
7011 Trondheim
www.messeselskapet.no
info@messeselskapet.no

Her finner du messen:

Parkering
Kjør inn via Stiklestadveien, gjennom porten til gamle EC Dahls og følg veien rundt til parkerings plassen.

Ønsker du å motta nyhetsbrev om Meny?